Euroclix een online spaarprogramma om te (be)sparen

Nederlanders zijn gek op spaarprogramma's denk bijvoorbeeld aan de actiezegels die je krijgt bij de supermarkt, Airmiles sparen of het sparen van de tankbonnetjes voor leuke cadeaus. Wist u dat er op internet ook spaarprogramma's bestaan waarmee u kunt sparen voor kortingsbonnen of euro's? En het mooiste is je hoeft er bijna niets voor te doen! De twee bekendste spaarprogramma's in Nederland zijn EuroClix en Moneymiljonair (tegenwoordig Qassa). Beide spaarprogramma's bestaan al tientallen jaren, zijn internationaal actief en hebben honderdduizenden al dan niet miljoenen leden. Kortom het zijn betrouwbare spaarprogramma's om je bij aan te sluiten. In dit artikel wordt het programma EuroClix verder toegelicht, Moneymiljonair (Qassa) wordt in een ander artikel verder beschreven.

EuroClix

Via het spaarprogramma EuroClix kan met 'Clix' sparen. Clix worden gespaard door mails te lezen, enquêtes in te vullen of aankopen te doen bij EuroClix aangesloten webshops. Vanaf een saldo van 1.000 Clix kan een uitbetaling worden aangevraagd. Een uitbetaling kan in Euro's, waardebonnen of een donatie aan een goed doel. Daarnaast kun je op de website van EuroClix kortingscodes vinden die in te wisselen zijn bij aangesloten webshops, op deze manier kun je dus dubbel profiteren van een korting. Je eerste verdienste is de kortingscode die je inwisselt, de andere verdienste is de vergoeding in Clix.
De waarde van Clix
 

Clix verdienen door mails te lezen

EuroClix is een spaarprogramma dat is gebaseerd op het delen van leuke aanbiedingen, de basis is het lezen van mails. Het is niet zo dat EuroClix je iedere dag tientallen mails stuurt, gemiddeld genomen kun je drie mails per dag van EuroClix in je mailbox verwachten. In bijna alle mailberichten kun je klikken op 'Clix verdienen' daarmee wordt er één Clix aan je saldo toegevoegd. Per mail verdien je dus één Clix.

Clix verdienen met 'SportClix'

Clix verdienen met SportClix

SportClix is een programma binnen EuroClix om te gokken op uitslagen van voetbalwedstrijden uit de Eredivisie. De clubs waarop je kunt wedden zijn Ajax, PSV, Feyenoord en AZ. Daarnaast kun je wedden op wedstrijden die gehouden worden in de Champions League, Europa League, het Nederlandse elftal en de KNVB beker. Je dient 100 Clix in te leggen, het is afhankelijk welke clubs tegen elkaar spelen wat je kunt verdienen. Je kunt per wedstrijd aangeven of de clubs binnen 90 minuten winnen, verliezen of gelijkspelen. Naast voetbalwedstrijden kun je wedden op Formule 1 races, welke coureurs verwacht je op het podium de na afloop van de volgende race? Wederom dien je hier 100 Clix in te leggen om mee te spelen en is het afhankelijk van welke posities je correct hebt aangegeven hoeveel Clix je ontvangt. Het leuke aan SportClix is dat het geen 'echt' geld kost en je wel kunt gokken om meer Clix (en daarmee geld) te verdienen.

Clix verdienen door enquêtes in te vullen

Regelmatig worden er enquêtes aangeboden door EuroClix, door hieraan mee te doen kun je je mening geven. Daarnaast ontvang je Clix voor een ingevulde enquête, hoeveel Clix je ontvangt is afhankelijk van de duur van het onderzoek. Zo kun je met een vragenlijst die circa 2 minuten duurt 30 Clix verdienen terwijl je voor een vragenlijst die 45 minuten duurt bijvoorbeeld 500 Clix ontvangt. Daarnaast heb je geen last van bedrijven die je benaderen via de telefoon, deelname aan een onderzoek via EuroClix is een vrije keus, dus niet verplicht en deelname is volledig anoniem.

Clix verdienen door je profiel in te vullen

Hierboven werden de enquêtes besproken waarvan je met enige regelmaat een uitnodiging ontvangt. Om ervoor te zorgen dat EuroClix je benaderd voor enquêtes met onderwerpen waarin jij geïnteresseerd bent kun je profielkenmerken invullen op de website van EuroClix (hiervoor dien je ingelogd te zijn). Het mooie hieraan is dat je hier ook nog Clix voor krijgt. Dit varieert wederom per profielkenmerk dat je invult.

Clix verdienen met onlineshoppen

Via webwinkels die zijn aangesloten bij EuroClix kun je extra Clix verdienen, het aantal Clix dat je ontvangt bij een aankoop is per webshop verschillend en afhankelijk van het aankoopbedrag. Een aantal bekende webshops die zijn aangesloten bij EuroClix zijn Bol.com (boeken, DVD's, games en huishoudelijke apparatuur) , Miss Etam (Dameskleding), Conrad (electronica) en Wehkamp (online warenhuis). Maar er zijn ook diverse dierenwinkels aangesloten waarbij je voor je konijn producten kunt aanschaffen. Wanneer je via EuroClix een aankoop doet spaar je extra Clix die je later weer kunt inwisselen voor geld of cadeaubonnen. Hierdoor kun je dit zien als een korting die je bij de webshops krijgt. Ook zijn er via EuroClix kortingscodes voor deze aanbieders te verkrijgen, waardoor je nog méér voordeel kunt verkrijgen.

Clix verdienen met zoekopdrachten

zoeken via zoekmachine vinden.nl is het mogelijk om per zoekopdracht of iedere link die je aanklikt op de startpagina (dus de homepagina van Vinden.nl) Clix te verdienen. Ieder uur worden er maximaal 1,5 Clix toegekend. Dit betekent dat je per dag 36 Clix kunt verdienen via de zoekmachine Vinden.nl. Maandelijks zijn dit 1094 Clix! Dit zal betekenen dat je per maand enkel via Vinden.nl al één keer kunt laten uitbetalen.

Verdien Clix met 'LuckyClix'

Met LuckyClix kun je één keer per maand een gokje wagen om extra Clix te verdienen. Je dient 100 Clix in te zetten, waarna je 10 credits krijgt om mee te spelen aan het spel om meer Clix te verdienen.
Meespelen met LuckyClix
Winnen met LuckyClix 1x 100.000 Clix (€ 1.700,00 belastingvrij) 50x 10.000 Clix (€ 150,00) 250x 5.000 Clix (€   70,00) 1.000x 1.000 Clix (€ 10,00) 5.000x    250 Clix 50.000x  100 Clix 100.000x  25 Clix

Clix verdienen met LotteryClix

De deelname aan LotteryClix is gratis, hiervoor hoef je geen Clix in te leggen, het enige dat je dient te doen is dagelijks je 'lot' te activeren. Dit kan door in te loggen op de website van EuroClix en te klikken op LotteryClix en het gratis lot te activeren. Wekelijks is er een trekking en kun je Clix verdienen.

Clix verdienen met Euroclix LotteryClix

Verdien Clix door verzekeringen af te sluiten

Via EuroClix kun je ook verzekeringen afsluiten per afgesloten verzekering krijg je een vergoeding in Clix. Deze Clix kun je vervolgens weer laten uitbetalen in cadeaubonnen of cash. Bij het afsluiten van een verzekering kun je soms wel tot 1.500 Clix ontvangen. Dit kun je direct omzetten naar echt geld gezien de uitbetaling al kan vanaf 1.000 Clix. Uiteraard is dit alleen erg lucratief wanneer je toe bent aan een nieuwe, goedkopere verzekering voor je auto, inboedel, huis, uitvaart of vakantie (reisverzekering). Ook kun je via EuroClix een gunstige zorgverzekering vinden (en uiteraard profiteren van extra voordeel). Enkele bekende verzekeringsmaatschappijen die aangesloten zijn bij EuroClix zijn Centraal Beheer Achmea, HoyHoy of bijvoorbeeld Zelf verzekert.

Clix verdienen door online eten te bestellen

Via het internet is het ook mogelijk om eten te bestellen, denk bijvoorbeeld aan Chinees, shoarma, pizza of een hamburger. Via EuroClix is het ook mogelijk om een bestelling te plaatsen op de eten bestel site Thuisbezorgd.nl een bestelling te plaatsen.

Spaar geld met EuroClix

Kortom EuroClix is een erg leuk online spaarprogramma om wat extra's bij te verdienen of kortingen te bedwingen, je hoeft er weinig voor te doen, dus waar wacht je op? Meld je gratis aan bij het online spaarprogramma EuroClix en ontvang direct € 1,95!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

BIJ VERZEKERINGEN krijg je alleen clix als je een nieuwe klant bent bij een maatschappij
Heb een auto verzekering pech hulp en rechtsbijstandsverzekering afgesloten KRIJG GEEN CLIX want is was al eerder klant bij centraal beheer.

HEEL MISLEIDEND DUS !!!!!!!!!

dus alleen clix v oor nieuwe klanten . Raar he bij bol krijg je bij elke bestelling clix bij verzekeren alleen als nieuwe klant>

Sander Janssen zei

Heb dat zelf nog nooit ervaren, vaak kun je een claim indienen om alsnog je clix uitbetaald te krijgen. Heb je toevallig deze producten in een keer afgesloten? Dan kun je dit aangeven en wordt er om meer informatie gevraagd waarna je meestal gewoon uitgekeerd krijgt.